top of page
Søg
  • Forfatters billedeKasper Skov

Nye danske magasiner

I en tid hvor det trykte medie er under stadig større pres, giver det ikke mening at kaste sig ud i et startup som involverer fysiske magasiner, som man kan købe i kiosken eller på tankstationen.


Det er dog heller ikke helt det vi har gjort. Vi har rigtigt nok valgt at prøve kræfter med magasiner, men i stedet for at få dem trykt på papir, har vi valgt udelukkende at være tilstede online.

I know, I know... Det er der ikke noget nyt i. Mange danske medier gør netop samme vej i disse dage, og de der stædigt holder fast i det trykte format, kan med garanti mærke på bundlinjen, at danskerne konsumerer mere og mere indhold online.


Hvis du har lyst til at tjekke vores nye medier ud, kan du finde onlymen her og onlywomen her



9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

4 gode grunde til at få fat i en babynest

Babyer er dejlige, nuttede, uimodståelige og fyldt med livsenergi som smitter af på dig. Desværre kan de også af og til føles om en lænke om benet på dig - eller måske snarere en lænke om armene - for

Det kolde nord

Jeg har været på en rejse. En rejse til det kolde nord. Og selvom det måske lyder som en længere færd, så tog det faktisk ikke mere end 1,5 times tid i bil. Jeg har besøgt det kolde nord, også kaldet

Post: Blog2_Post
bottom of page