top of page
Søg
  • Forfatters billedeKasper Skov

Du kan sagtens finde kærligheden gratis

Opdateret: 26. feb. 2019

Ud over en middag og eventuel efterfølgende drink, så behøver det faktisk ikke koste dig noget at finde kærligheden. I hvert fald ikke hvis du bruger internettet.


Du kan selvfølgelig sagtens placere din røv i sædet på en bar i centrum og betale for drinks til dig selv og din eventuelle erobring, men langt lettere og billigere er det for dig, at gøre som mere end en halv million danskere. De har nemlig oprettet sig på et datingsite, og det behøver ikke koste dig noget som helst.

Udvalget af datingsider er stort, og der er en del i mængden, som kræver at du indtaster dine kreditkort oplysninger for at få den fulde oplevelse. Men der findes heldigvis også gratis alternativer – gratis datingsider, så du kan komme i gang med jagten på din soul mate.


Mange datingsider tilbyder både gratis og betalte services. Ofte betyder det, at du får adgang til helt basale funktioner gennem din gratis tilmeldelse, men vil du have adgang til yderligere funktionalitet skal du betale et fast månedligt beløb. De ekstra betalte funktioner er på ingen måde altafgørende for din succes, men de kan måske forøge dine chancer.


Som nævnt før er der som udgangspunkt gratis oprettelse hos langt størstedelen af de danske datingsider, hvilket betyder at du har mulighed for at teste siden af og finde ud af, om den falder i din smag, inden du behøver bruge penge på dit datingeventyr.


Når det gælder gratis datingsider såvel som betalte, er det som altid en fordel at du bruger tid på at skrive en fængende profiltekst. Er du mand er det stort set altid en fordel at være humoristisk i din tilgang til profilteksten. Overvej om du måske kan skille dig ud ved at skrive noget anerledes. Vær dog på vagt, for du balancerer på en hårdfin grænse mellem at være sjov og underlig, og ganske få kvinder er interesserede i sidstnævnte.


Endnu vigtigere end profilteksten er profilbilledet. Ligesom i den virkelig verden er vi mennesker hurtige til at danne os et førstehåndsindtryk af personer vi møder. Førstehåndsindtrykket er ofte baseret på udseendet, hvilket i endnu højere grad gør sig gældende på gratis datingsider hvor dit profilbillede ofte er det første og måske eneste en potentiel bejler bliver præsenteret for. Gør derfor gerne en ekstra stor indsats for at vælge det rigtige billede til din datingprofil.

Der er mange gode grunde til at komme i gang med netdating. Sikkert også et par gode argumenter mod – men prisen kan altså ikke være afgørende, for det behøver ikke koste dig andet end en smule af din tid.


2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Nye danske magasiner

I en tid hvor det trykte medie er under stadig større pres, giver det ikke mening at kaste sig ud i et startup som involverer fysiske magasiner, som man kan købe i kiosken eller på tankstationen. Det

4 gode grunde til at få fat i en babynest

Babyer er dejlige, nuttede, uimodståelige og fyldt med livsenergi som smitter af på dig. Desværre kan de også af og til føles om en lænke om benet på dig - eller måske snarere en lænke om armene - for

Det kolde nord

Jeg har været på en rejse. En rejse til det kolde nord. Og selvom det måske lyder som en længere færd, så tog det faktisk ikke mere end 1,5 times tid i bil. Jeg har besøgt det kolde nord, også kaldet

Post: Blog2_Post
bottom of page